vineri, 18 februarie 2011

Salata orientala cu maioneza

  • cartofi - 1,800 kg
  • maioneza - 350 g
  • mustar - 50 g
  • patrunjel verde - 50 g
  • piper macinat - 2 g
  • ceapa - 200 g
  • castraveti murati - 200 g
  • masline - 200 g
  • sare - 30 g

Operatii pregatitoare:
Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg de apa, se curata coaja, se taie felii rotunde subtiri. castravetii se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala in apa.

Tehnica prepararii:
Cartofii se amesteca cu 150 g maioneza, mustar, castraveti, ceapa, sare, piper si jumatate din cantitatea de patrunjel verde si se aseaza pe platou. Se orneaza cu restul de maioneza, masline si patrunjel verde.

Prezentarea si servirea:
Salata se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP