miercuri, 9 februarie 2011

Rosii umplute cu salata a la rus

  • rosii proaspete - 900 g
  • oua - 250 g
  • patrunjel verde - 50 g
  • salata a la rus - 500 g
  • maioneza - 150 g
  • unt - 25 g
  • salata verde - 50 g

Operatii pregatitoare:
Rosiile se aleg de marime egala, se spala, se decupeaza partea opusa coditei, se scoate miezul si se aseaza pe platou sa se scurga. Ouale se spala, de dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung la consistenta tare, se racesc,se curata de coaja si se taie in jumatati. Patrunjelul verde se curata si se spala. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci. Maioneza si salata a la rus se prepara, folosind retetele respective.

Tehnica prepararii:
Rosiile se umplu cu o salata a la rus, se aseaza pe platou cu cate o jumatate de ou deasupra si se orneaza cu unt, maioneza si frunze de patrunjel verde,

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor de frunze de salata verde. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP