miercuri, 9 februarie 2011

Castraveti umpluti cu pasta de branza

  • castraveti verzi - 1,000 kg
  • branza telemea de oi - 300 g
  • branza de vaci - 300 g
  • unt - 200 g
  • ardei gras - 200 g

Operatii pregatitoare:
Castravetii se spala, se taie la cele doua capete pe o lungime de 2 cm, apoi se taie in bucati de circa 10 cm lungime si se scoate miezul cu un cutit special. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie marunt. Branza de vaci si branza telemea se trec prin sita. Untul se alifiaza.

Tehnica prepararii:
Pasta de branza si untul se amesteca pana ce se omogenizeaza, se adauga ardei gras. Castravetii se umplu pe pasta de branza, se aseaza pe un platou si se introduc in frigider pentru 1-2 ore. Castravetii umpluti se taie in felii subtiri si se aseaza pe platou.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP