miercuri, 9 februarie 2011

Icre din branza cu rosii

  • branza telemea de vaca - 1,000 kg
  • rosii proaspete - 800 g
  • ceapa - 200 g
  • lamaie - 100 g
  • ulei - 100 g
  • boia de ardei dulce - 5 g
  • ardei iute - 15 g
  • piper macinat - 3 g

Operatii pregatitoare:
Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si i se extrage sucul. Ardeiul iute se spala si se coace. Branza se spala si se rade.

Tehnica prepararii:
Branza se amesteca cu rosii, ulei, suc de lamaie, piper, ceapa si boia de ardei dulce.

Prezentarea si servirea:
Pasta de branza se prezinta portionata pe farfurie sau platou, cu decor de felii de rosii si ardei iute copt. Se serveste la sandvisuri.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP