joi, 17 februarie 2011

Salata din cruditati cu sos de ketchup

  • morcovi - 500 g
  • telina radacina - 200 g
  • sfecla rosie - 200 g
  • varza alba - 200 g
  • mere - 500 g
  • gulii - 200 g
  • varza rosie - 200 g
  • rosii proaspete - 500 g
  • ardei gras - 200 g
  • lamai - 150 g
  • smantanta - 250 g
  • sos ketchup - 250 g
  • piper macinat - 2 g
  • sare - 30 g

Operatii pregatitoare:
Morcovii, telina, sfecla rosie, guliile, varza alba, varza rosie, merele si ardeii grasi se curata, se spala si se taie fasii foarte subtiri (julien). Rosiile se spala si se taie felii. Lamaile se spala si li se extrage sucul.

Tehnica prepararii:
Legumele se amesteca usor, adaugand sare, piper si suc de lamaie.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie cu smantana si sos ketchup. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP