sâmbătă, 12 februarie 2011

Limba de vita cu sos remulat

  • limba de vita fara slung - 1,000 kg
  • ceapa - 75 g
  • morcovi - 100 g
  • telina radacina - 100 g
  • sos remulad - 600 g
  • salata verde - 100 g
  • sare - 20 g

Operatii pregatitoare:
Ceapa, morcovii si telina se curata si se spala. Limba de vita se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Salata verde se curata, se spala in mai multe ape reci, fiecare frunza.

Tehnica prepararii:
Limba se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Cand este pe jumatate fiarta, se adauga ceapa, telina, morcovi. Limba fiarta se scoate separat in apa rece, se curata de piele si se taie felii ( cate doua la o portie). Peste feliile de limba se toarna sosul remulad.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP