miercuri, 9 februarie 2011

Gogosari umpluti cu salata de cruditati

  • gogosari (10 bucati) - 500 g
  • morcovi - 150 g
  • telina radacina - 150 g
  • sfecla rosie - 150 g
  • ridichi - 150 g
  • gulii - 100 g
  • varza alba - 150 g
  • ardei kapia - 250 g
  • lamai - 50 g
  • branza telemea - 100 g
  • smantana - 100 g
  • piper macinat - 0,5 g
  • sare - 15 g

Operatii pregatitoare:
Gogosarii si ardeii kapia se spala si se curata. Morcovii, telina, sfecla rosie, ridichiile, varza alba si guliile se curata, se spala si se taie fasii foarte inguste (julien). Lamaia se spala si i se extrage sucul. Branza telemea se spala si se rade fin.

Tehnica prepararii:
Legumele taiate se tin in suc de lamaie circa 30 minute. Se amesteca cu sare, piper, branza telemea si smantana. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii kapia si gogosarii care se monteaza sub forma de ciuperca.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP