marți, 15 februarie 2011

Salata de spaghete cu sos vinegret

  • spaghete - 300 g
  • sunca presata - 250 g
  • ciuperci conserva - 250 g
  • patrunjel verde - 50 g
  • sos vinegret - 500 g
  • sare - 15 g

Operatii pregatitoare:
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare 12 minute, se racesc cu apa rece si se taie bucati de 5-6 cm lungime. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Sunca presata se taie fasii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Sosul vinegret se prepara folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii:
Spaghetele se amesteca cu sunca, ciuperci, patrunjel verde si sos vinegret.

Prepararea si servirea:
Preparatul se prezinta in salatiera. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP