miercuri, 9 februarie 2011

Liptauer

  • branza telemea de oi - 600 g
  • branza proaspata de vaca - 300 g
  • smantana - 50 g
  • unt - 50 g
  • piper macinat - 1 g
  • salata verde - 50 g

Operatii pregatitoare:
Branza telemea de oi se spala si impreuna cu branza proaspata de vaca se trec printr-o sita fina. Untul se alifiaza. Salata verde se curata de cotor, se indeparteaza foile depreciate si se spala fiecare frunza in mai multe ape reci.

Tehnica prepararii:
Branza se amesteca cu unt, piper, smantana si se omogenizeaza pana ce se obtine o pasta fina.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta ornat cu spritul, pe frunze de salata verde, montat pe farfurie. Se serveste rece. Se poate folosi la prepararea sandvisurilor

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP