miercuri, 9 februarie 2011

Ardei umpluti cu salata de vinete si rosii

  • ardei grasi - 1,000 kg
  • vinete - 1,500 kg
  • ceapa - 150 g
  • rosii proaspete - 500 g
  • ulei - 150 g
  • sare - 30 g

Operatii pregatitoare:
Ceapa se curata, se spala, se rade fin, se spala cu apa rece si se scurge de apa. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Ardeii se spala si se curata.

Tehnica prepararii:
Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se amesteca foarte fin cu satar de lemn. Ardeii se umplu cu salata obtinuta si se tin la frigider circa 30 minute. Se taie felii.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP