marți, 15 februarie 2011

Salata a la Moscova

  • carne de manzat calitatea I - 850 g
  • castraveti murati - 500 g
  • salata verde - 100 g
  • rosii proaspete - 300 g
  • telina radacina - 350 g
  • mustar - 50 g
  • marar verde - 50 g
  • maioneza - 500 g
  • sare - 30 g

Operatii pregatitoare:
Carnea de manzat se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma. Dupa fierbere, carnea se raceste si se taie marunt. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Salata verde se curata, se desfac frunzele si se spala fiecare frunza, cu multe ape reci. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Telina se spala, se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile se curata, se spala si se taie rondele. Maioneza se prepara, folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii:
Carnea taiata marunt se amesteca cu castraveti, telina, maioneza, mustar si sare. Se aranjeaza salata pe platou, cu rondele de rosii si marar verde deasupra.

Prezentarea si servirea:
Salata se prezinta in salatiera, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP