miercuri, 9 februarie 2011

Ardei gras umplut cu pasta de branza si masline

  • ardei gras - 500 g
  • branza telemea de oi - 150 g
  • branza de vaci - 150 g
  • masline - 200 g
  • unt - 200 g
  • piper macinat - 5 g

Operatii pregatitoare:
Ardeii se spala si se curata. Maslinele se spala, se curata de samburi si se taie marunt. Branza de vaci si branza telemea se trec printr-o sita. Untul se alifiaza.

Tehnica prepararii:
Pasta de branza si untul se omogenizeaza, se adauga masline, piper si se amesteca. Ardeii se umplu cu pasta de branza, se aseaza intr-o tava si se introduc in frigider unde se tin 1-2 ore. Ardeii se taie felii subtiri si se aseaza pe platou.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP