joi, 10 februarie 2011

Oua umplute cu pateu din ficat

  • oua - 500 g
  • pateu din ficat - 350 g
  • salata verde - 200 g

Operatii pregatitoare:
Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie pe jumatate, in lungime. Se prepara pateul de ficat, folosind reteta respectiva. Salata verde se curata si se spala in mai multe ape, fiecare frunza.

Tehnica prepararii:
Galbenusurile se trec prin razatoare fina, se amesteca cu pateu de ficat, se introduc intr-un pos cu sprit si se umplu jumatatile de oua.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP