joi, 10 februarie 2011

Oua cu sos tartar

  • oua - 500 g
  • sos tartar - 400 g
  • gogosari rosii in otet - 100 g
  • patrunjel verde - 50 g
  • salata verde - 100 g

Operatii pregatitoare:
Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie pe jumatate, in lungime. Patrunjelul verde se curata si se spala. Gogosarii se curata, se spala si se taie in diverse forme pentru decor. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza, in mai multe ape reci. Sosul tartar se preparam folosindu-se reteta respectiva.

Tehnica prepararii:
Jumatatile de ou se aseaza pe platou. Sosul tartar se adauga peste jumatatile de ou si se executa un decor din frunze de patrunjel verde si gogosari.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP