joi, 10 februarie 2011

Oua cu rosii si ceapa verde

  • oua - 500 g
  • smantana - 400 g
  • mustar - 100 g
  • ceapa verde - 200 g
  • rosii proaspete - 400 g
  • patrunjel verde - 30 g
  • sare - 20 g

Operatii pregatitoare:
Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua, pe lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii:
Jumatatile de ou se aseaza pe platou. Smantana se amesteca cu mustar, ceapa verde si sare. Sosul obtinut se toarna peste oua.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou, cu decor din felii de rosii si patrunjel verde deasupra. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP