joi, 10 februarie 2011

Oua "cazino"

  • oua - 500 g
  • mustar - 50 g
  • unt - 30 g
  • maioneza - 50 g
  • salata verde - 100 g
  • salata franceza - 1,000 kg
  • patrunjel verde - 40 g
  • piper macinat - 1 g
  • sare - 30 g

Operatii pregatitoare:
Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie jumatati in lungime. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape. Se prepara maioneza si salata franceza, folosind retetele respective.

Tehnica prepararii:
Galbenusurile se amesteca cu unt, piper, sare, mustar si patrunjel verde, pana se formeaza o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Pe platou se monteaza salata franceza, deasupra oua umplute si se orneaza cu maioneza.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP