marți, 15 februarie 2011

Rulou din sunca cu salata a la rus in aspic

  • sunca presata - 200 g
  • salata a la rus - 700 g
  • aspic - 225 g
  • patrunjel verde - 50 g
  • maioneza - 100 g
  • gogosari rosii in otet - 50 g
  • salata verde - 50 g

Operatii pregatitoare:
Sunca presata se taie in 10 felii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala. Gogosarii se spala, se curata si se taie in diferite forme. Salata verde se curata, se spala in mmai multe ape reci fiecare frunza. Salata a la rus, aspicul si maioneza se prepara, folosind retetele respective. Aspicul se topeste in baie de apa fierbinte.

Tehnica prepararii:
Pe feliile de sunca se aseaza salata a la rus si se ruleaza. Capetele ruloului se acopera cu maioneza. Se aseaza ruloul umplut pe platou si se executa un decor din frunze de patrunjel verde si gogosari. Se innapeaza in aspic si se introduce la frigider.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP