miercuri, 9 februarie 2011

Rosii umplute cu salata de legume

  • rosii prooaspete - 800 g
  • fasole verde conserva - 100 g
  • morcovi - 150 g
  • cartofi - 250 g
  • castraveti murati - 100 g
  • marar verde - 50 g
  • ulei - 100 g
  • mustar - 50 g
  • piper macinat - 2 g
  • sare - 20 g

Operatii pregatitoare:
Rosiile se spala, se taie capacul si se scoate miezul. Cartofii si morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare, se racesc si se taie fasii. Fasolea verde conserva se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece si se taie bucati mici. Castravetii murati se spala si se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii:
Legumele se amesteca cu mustar, marar, ulei, piper si sare. Rosiile se umplu cu salata obtinuta. Se pastraza la frigider.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP