marți, 15 februarie 2011

Rulou din parizer cu branza

  • parizer - 300 g
  • branza telemea de oi - 700 g
  • unt - 150 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • chimen - 2 g
  • oua - 100 g

Operatii pregatitoare:
Parizerul se curata de membrana si se taie felii subtiri. Bramza se spala, se scurge de apa, se rade fin si se amesteca cu unt ( 125 g), boia si chimen. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie felii. Se alifiaza 25 g unt.

Tehnica prepararii:
Pe fiecare felie de parizer se aseaza pasta de branza, cu ajutorul unui pos cu dui si se ruleaza. Rulourile se prind cu scobitori si se orneaza cu feliile de ou fiert si filigram de unt.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP