joi, 17 februarie 2011

Salata din ou cu maioneza (germana)

  • oua - 1,000 kg
  • maioneza - 500 g
  • zahar pudra - 25 g
  • piper macinat - 5 g
  • sunca presata - 100 g
  • lamaie - 50 g
  • salata verde - 150 g
  • sare - 20 g

Operatii pregatitoare:
Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece si se fierb pana ajung de compozitie tare. Se racesc, se curata de coaja si se taie in sferturi. Sunca se taie felii subtiri. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, se taie fasii subtiri. Lamaia se spala si i se extrage sucul.

Tehnica prepararii:
Ouale se amesteca cu sunca, salata verde, maioneza, zahar, piper si sare. Se potriveste gustul cu suc de lamaie.

Prezentarea si servirea:
Salata se prezinta in salatiera. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP