joi, 17 februarie 2011

Salata din fasole verde

  • fasole verde proaspata - 2,200 kg
  • usturoi - 50 g
  • otet - 50 ml
  • ulei - 100 g
  • marar verde - 50 g
  • piper macinat - 1 g
  • sare - 30 g

Operatii pregatitoare:
Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere, se indeparteaza lichidul, se lasa sa se raceasca si se taie bucati de circa 4 cm. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Otetul se dilueaza cu 100 ml apa.

Tehnica prepararii:
Fasolea verde se aseaza in salatiera. Se adauga usturoi, ulei, otet, piper, sare si se amesteca.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau in salatiera, cu marar verde deasupra. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP