miercuri, 9 februarie 2011

Branza de vaci cu oua si ceapa

  • ceapa verde - 200 g
  • rosii proaspete - 500 g
  • salata verde - 100 g
  • smantana - 300 g
  • oua - 200 g
  • branza de vaci - 500 g
  • piper macinat - 1 g
  • sare - 1,5 g

Operatii pregatitoare:
Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Salata verde se curata si se spala. Rosiile se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii:
Branza de vaci se amesteca cu smantana, obtinandu-se o pasta omogena. Pasta se amesteca cu sare, piper, ceapa si oua. Salata verde se aseaza pe platou, deasupra se adauga compozitia obtinuta si se executa un decor din felii de rosii.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau in farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP