marți, 15 februarie 2011

Salata a la rus

  • cartofi - 1,800 kg
  • morcovi - 300 g
  • mazare conserva - 400 g
  • piper macinat - 2 g
  • mustar - 75 g
  • maioneza - 450 g
  • patrunjel verde - 50 g
  • sare - 10 g

Operatii pregatitoare:
Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala. Jumatate din cantiate se taie marunt, iar restul se lasa frunze pentru decor. Maioneza se prepara folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii:
Cartofii se amesteca cu morcovi, mazare, piper, mustar, patrunjel verde taiat marunt, 300 g maioneza si sare. Se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel verde.

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP