joi, 10 februarie 2011

Oua umplute cu pasta din branza

  • oua - 500 g
  • ceapa verde - 100 g
  • pasta de branza - 100 g
  • mustar - 10 g
  • salata verde - 50 g
  • rosii proaspete - 50 g

Operatii pregatitoare:
Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja, se taie pe jumatate in lungime si se separa galbenusurile de albusuri. Ceapa se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape. Se prepara pasta de branza, folosind reteta respectiva. Rosia se curata, se spala si se taie in diverse forme, pentru decor.

Tehnica prepararii:
Galbenusurile de ou se amesteca cu pasta de branza, ceapa verde si mustar. Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou, cu ajutorul unui pos (prevazut cu sprit cu zimti mari).

Prezentarea si servirea:
Preparatul se prezinta pe platou, cu decor din frunze de salata verde si rosii. Se serveste rece.

Gustari reci, icre, rulouri, salate   © 2008. Distributed by Blogger Templates. Template Recipes by Emporium Digital

toateBlogurile.ro BlogCatalog

TOP